Un DVD-R i un CD-ROM
disponible Publicado por el usuario javibcn81

Regalo un DVD-R verge ja utilitzat. No he comprovat què hi ha enregistrat. Ve dins d'una funda de cartró. Aquesta funda pot servir per guardar qualsevol CD o DVD. A la fotografia d'aquest anunci no s'aprecia molt bé què posa a la funda: "Dies de transició. El despertar de les dones: la lluita feminista" (2004). Malauradament, no conservo el documental original. També regalo un CD-ROM anomenat "Bachillerato Essentials" (2003), de l'assignatura d'Anglès (primer i segon de Batxillerat).

50 lecturas , 2 comentarios
Comentarios
Publicado por el usuario javibcn81 Fa uns dies, la meva germana em va donar aquestes coses per regalar-les. El CD-ROM "Bachillerato Essentials" (2003) està completament nou. En canvi, el DVD-R té senyals d'ús. Aviat, més anuncis. Si estàs interessat/-ada, vine a recollir el DVD-R, la funda de cartró i/o el CD-ROM a la zona de "Monumental" (línia 2), o bé "Tarragona" (línia 3), a Barcelona. També em puc desplaçar fins on visquis. Només per tota la zona 1 de TMB i únicament si em cau de pas. Gràcies.
Publicado por el usuario javibcn81 Em comenta la meva germana que el DVD-R és una còpia del documental original (DVD). Podeu veure el documental sencer a YouTube (vídeo amb data 10 d'abril del 2016). Es titula "El despertar de les dones la lluita feminista" i té una duració de 33 minuts i 33 segons. És el capítol 10 de la sèrie "Dies de transició". És una producció de TV3.